Beste bleekneus

Deze website heb ik gemaakt om aan mijn verhaal over het verblijf in en de ervaringen  met het instituut "Vakantiekolonie" te delen met anderen die ook een tijd in een tehuis hebben doorgebracht.

Wanneer jij, misschien ook wel oud "bleekneus" als lezer/bezoeker aan mijn site hier bent om ook jou herinneringen te toetsen aan die van anderen dan hoop ik dat jij veel plezier beleeft aan dit bezoek.

Heb jij zelf een verhaal dat je graag geplaatst wilt zien, schrijf het op en stuur het mij. Hoelang of hoe kort ook, het word geplaatst.   Vaak komt de herkenning terug bij het zien van een foto. Dus als jij ook foto's hebt van die tijd?

Het is niet mijn bedoeling met deze site tot stemmingmakerij maar om oud "bleekneusjes" elkaars ervaringen te laten lezen, en misschien zelfs oude vriendschappen te laten herleven.

Ik wil er wel van te voren op wijzen dat enkele van de verhalen toch wel schokkend zijn. In enkele gevallen zijn de namen gewijzigd op verzoek van de schrijver(ster).

 Enkele huizen bestaan nu ook nog. De verhalen die u kunt lezen hebben niets te maken met hoe het nu in deze huizen gesteld is.

 

Terug | home | naar boven